Jak jsme natáčeli video ke dni otců

Jak jsme natáčeli video ke dni otců

Bylo to hektické… 🙂

Již delší dobu máme pocit, že role otců je mediálně všeobecně opomíjená. Přitom je podle nás také velmi důležitá.

Vyzbrojeni tímto pocitem jsme se rozhodli udělat něco šíleného.

Spolu s kameramanem a režisérem v jedné osobě, panem Martinem Kociánem, jsme se rozhodli podpořit a upozornit na roli tatínkovství tím nejjasnějším způsobem. Ukázat ony drobné rozdíly, které maminky rozčilují, ale děti jsou z nich … ruku na srdce … na větvi.

Díky mnoha stejně šíleným lidem, jako jsme byli v té chvíli my, jsme díky facebooku a fitMAMI našli vhodné herce, kteří do toho s námi šli i ve chvíli, kdy byl celý projekt jen v našich hlavách.

Příprava videa bylo velké dobrodružství a někdy i adrenalin. Třeba špatné počasí v natáčecí den, díky kterému se natáčení posunulo o týden. Nebo chvíle, kdy nám vypadl dabér videa a odvážná Pája na sebe tuto roli vzala za minutu dvanáct.

I přes všechny obtíže, technické a organizační problémy, problémy se spuštěním nového webu a mnoha dalších nepředvídatelných okolností bylo natáčení velká zábava. Děti byli úžasné a jejich rodiče taky. Všichni jsme si to vrchovatě užili a nejtěžší na tom všem bylo pak vydržet čekat na výsledek.

Doufáme, že naše video udělalo radost nejednomu tátovi a snad zase někdy zorganizujeme další parádní akci. 🙂

Díky všem, kteří se na videu podíleli.

 

Pája a Bořivoj

Pavla
Pavla
Pája je éterickou duší projektu. Má hodně pastelek a nebojí se je použít! Z pod Pájiny ruky pro vás vznikají malované samolepky, potisky kufrů a zbylé designové práce, které můžete obdivovat i tady na webu.